Figyelem

Tájékoztató a Magyar Resuscitatiós Társaság tavaszi kurzusainak megtartásáról >>

Kattintson a linkre!

Hírek


Szív City - egy életmentő alkalmazás!
2017.12.07.

Örömmel jelentjük be, hogy a Szív City applikáció, melynek kifejlesztésében a Magyar Resusicitatiós Társaság is részt vett a "Nekem szól! Egészségértés Díj 2017 pályázatán a Társadalmi szerveztek kategória arany fokozatú díját nyerte el. Az életmentők száma napról napra nő, töltsd le Te is!
http://szivcity.hu/


Bővebben

Kurzusjelentkezés menete
2017.11.27.

Kurzusainkra a tanfolyamnaptárban kiválasztott időpontra kattintva, vagy a kiválasztott kurzustípus oldalán ( http://reanimatio.hu/courses ) tud jelentkezni. A jelentkezési lapon az első mezőben válassza ki a megfelelő tanfolyami időpontot. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon minden mezőt töltsön ki! A tananyagot (manuál, videók, egyéb segédletek) az ERC e-learning rendszeréből érheti majd el (a kurzus kezdése előtt kb. 1 hónappal), a jelentkezéskor megadott e-mail címével. Ezért nagyon fontos, hogy a jelentkezéskor MAGÁN e-mail címet adjon meg, mert nem csak a tananyag, hanem a kurzus elvégzését igazoló oklevél is ebből a fiókból lesz elérhető a továbbiakban, tehát fontos, hogy egy állandó, nem változó e-mail címmel regisztráljuk a hallgatókat. 

A jelentkezési lap kitöltésével regisztrál kurzusunkra, a sikeres regisztráció visszaigazolásaként a kitöltött jelentkezési lapot a rendszer továbbítja az ön által megadott e-mail címre is. A kurzusregisztráció azonban csak a kurzusdíj befizetésével válik véglegessé, melyet minden hallgatónak saját felelőssége időben teljesíteni. A kurzusdíj befizetési határideje legkésőbb a kurzus kezdőnapját megelőző 42. nap, ám érdemes mielőbb befizetni a díjat, mert tanfolyamainkon gyakran túljelentkezés tapasztalható, és ebben az esetben a befizetések sorrendjében tudjuk a helyeket biztosítani. A kurzusdíjat a Magyar Resuscitatós Társaság 11100908 - 18243424 - 36000001 (CIB Bank Zrt.) bankszámla számára kell befizetni vagy átutalni, közleményben a hallgató nevével, a kurzus típusával és dátumával.
Amennyiben költségeit egy cég/alapítvány/intézmény stb. átvállalja, kérjük, hogy a kitöltött és cégszerűen aláírt költségvállalói nyilatkozatot az office@reanimatio.com e-mail címre szkennelve küldje el. A nyilatkozat beérkezésével válik véglegessé a költségvállalóval rendelkező hallgatók regisztrációja.

Figyelem! A kurzusrészvételt lemondani legkésőbb a kurzust megelőző 28. napig lehet! Az ezen határidőn túli lemondások esetében a kurzusdíjat nem áll módunkban visszatéríteni, legfeljebb abban az esetben, ha a hallgató maga helyett küld egy másik résztvevőt.


Bővebben

Szimulációs csapatverseny 2017.
2017.10.20.


Szimulációs Csapatverseny 2017.     


Eredményhirdetés:
 

I. helyezett: AITK Reanimatorok (Hőgye Norbert, Fekete-Győr Alexandra, Szvath Petra, Kollányi László) Nyeremény: mind a négy csapattag díjmentesen részt vehet 1 db ALS vagy EPALS kurzuson  
   
II. helyezett: Szabadszállás mentők (Juhász József, Riczu Norbert, Szűcs Attila, Asbóth György) Nyeremény: mind a négy csapattag díjmentes regisztrációja a 2018-as MSOTKE Kongresszusra   

III. helyezett: Pancreators (Balla Kristóf, Szilágyi Norbert, Molnár Miklós, Flach István)     


Gratulálunk a csapatok teljesítményéhez! 

Bármilyen kérdés esetén kérjük, írjon a verseny@reanimatio.com e-mail címre!

Bővebben