Figyelem

Tájékoztató a Magyar Resuscitatiós Társaság tavaszi kurzusainak megtartásáról >>

Kattintson a linkre!
Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés

A tanfolyamon elsajátíthatja, hogy hogyan ismerje fel a kritikus állapotú csecsemőt vagy gyermeket, hogy keringésmegállás során melyek azok a lépések, melyeket egészségügyi dolgozóként még az emelt szintű egység megérkezése előtt meg kell tennie. European Paediatric Immediate Life Support (EPILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés  

A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú csecsemőt vagy gyermeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során az életkornak megfelelően alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata). Megismeri a csecsemő- és gyermekkori emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek csecsemő- vagy gyermek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket.  

Célcsoport:
A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést gyermekkorban (házi gyermekorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók. Olyan felnőtt sürgősségi  ellátók, akik ritkán észlelnek gyermekeket).
A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (gyermeksürgősségi- vagy gyermekintenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja:
50.000 Ft
(Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.
 

A megszerzett oklevél érvényességi ideje:
Az oklevél Magyarországon 5 évig érvényes.   Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet (ált. 3-5 év).  

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina - krisztina0329@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés időtartama: 10 óra

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina
e-mail: krisztina0329@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2021.11.29.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Baranyi Krisztina

E-mail: krisztina0329@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése